Voor meer informatie over WV Salland Heerde kun je contact opnemen met:

Michel Warlich

06 24666190 of m.warlich @ chello.nl

 

Welkom op de website van WV Salland Heerde. We zijn een open en actieve vereniging waar resultaat samen gaat met gezelligheid. Ontdek de basisinformatie op deze site. Het (digitale) verenigingsleven speelt zich op onze facebookpagina af. 

WV Salland Heerde is een kleine gezellige wielrenvereniging die twee kanten van de IJssel verbindt. Leden komen bijvoorbeeld uit Wijhe, Olst, Zwolle, Wezep en Heerde.

Onze vereniging kenmerkt zich door actieve betrokkenheid van leden. Er wordt veel samen opgetrokken tijdens trainingen en wedstrijden. Ook het aantal actieve vrijwilligers is kenmerkend voor WV Salland Heerde. De gezellige momenten rondom b.v. de ronde van Heerde en tijdens de jaarlijkse bedankavond voor vrijwilligers zijn erg leuk en worden erg gewaardeerd. 

Mocht je kennis willen maken met wedstrijdrennen, voel je dan vrij om informatie in te winnen of om een keer aan te sluiten bij een gezamenlijke training.

De renners van WV Salland Heerde zijn ook volop aan het koersen in het winterseizoen. Successen zijn er in de Stouwdam ATB/veldrit competitie. Bij de 35+ klasse staan Dick Kinket en Michel Warlich op een eerste en tweede plaats. Verder staat Marcel v/d Bosch met een negende plaats in de top 10.

In de 16+ doet Collin Bolle het zeer verdienstelijk en staat 4e in het tussenklassement.