Welkom op de website van WV Salland Heerde. We zijn een open en actieve vereniging waar resultaat samen gaat met gezelligheid. Ontdek de basisinformatie op deze site. Het (digitale) verenigingsleven speelt zich op onze facebookpagina af. 

WV Salland Heerde is een kleine gezellige wielrenvereniging die twee kanten van de IJssel verbindt. Leden komen bijvoorbeeld uit Wijhe, Olst, Zwolle, Wezep en Heerde.

Onze vereniging kenmerkt zich door actieve betrokkenheid van leden. Er wordt veel samen opgetrokken tijdens trainingen en wedstrijden. Ook het aantal actieve vrijwilligers is kenmerkend voor WV Salland Heerde. Prestatie en gezelligheid is waar WV Salland Heerde voor staat.

Mocht je kennis willen maken met wedstrijdrennen, voel je dan vrij om informatie in te winnen of om een keer aan te sluiten bij een gezamenlijke training.

Vrijwilligers zijn onmisbaar als het gaat om wielerevenementen. De verkeersleider of verkeersregelaar is iemand waar WV Salland-Heerde niet zonder kan. WV Salland Heerde is een actieve vereniging als het gaat om het organiseren of medeorganiseren van wedstrijden. Dit tijdens alle typen wedstrijden. Zowel clubwedstrijden, zomeravondcomptitie, de knwu konginnedag ronde van Heerde en in 2011 is er zelfs een bijdrage geleverd aan de Eneco tour.

De regelgeving rondom verkeersregelaars is in 2011 jaar aangescherpt en dat betekent dat er alleen gecertificeerde verkeersregelaars mogen worden ingezet bij wielerevenementen..
De opleiding van ruim een uur wordt verzorgd door een medewerker van de Politie. Na het volgen van deze opleiding ontvangen deelnemers een pasje van de gemeente, waarmee verzekeringstechnisch de zaken ook goed geregeld zijn. Bovendien mogen deelnemers na de opleiding daarmee ook bij andere evenementen 

Ereleden

Voor hun bijzondere inzet voor de vereniging heeft WV Salland-Heerde 2 ereleden benoemd:

  • Mariaan Niemeijer 
  • Ludo Schiphorst

Welkom! WielrenVereniging Salland Heerde is een gezellige vereniging die gericht is op prestatiegericht sporten. Wielrennen is wat 2 kanten van de IJssel verbindt. 

 

Voorzitter

 Léon de Boer

 

Secretaris

Michel Warlich

06 24666190

 

Penningmeester

Bert Jan Hamer 

 

Wedstrijdzaken Olst

Gert Bosman

 

PR & sponsoring

Evert Veerman

0654700709

 

Algemene bestuursleden;

Bart van Dieren

Jan Brummel